Utvärdera Kaspersky-programmet

Du kan utvärdera vårt program och skicka ditt betyg till Kaspersky.

Någon gång efter installationen erbjuder programmet dig att utvärdera dess funktionalitet.

För att utvärdera programmet:

1. I fönstret Vi värdesätter ditt omdöme gör du något av följande:
    • Om du är reda att utvärdera Kaspersky, kan du betygsätta programmet på en skala från 1 till 10.
    • Om du inte vill utvärdera programmet, klickar du på Stäng för att stänga utvärderingsfönstret.
  2. Klicka på knappen Skicka.
  3. Klicka på Stäng för att stänga fönstret.

Vilken data överförs när programmet betygsätts

Utöver betyget bearbetar Kaspersky följande information som är nödvändig för att analysera undersökningen: